REPARATIONER & SERVICE AV TUNGA FORDON I UMEÅ

Jourservice / jourbil

24h jourservice med jourbil för lastbilar i Umeå med omnejd

Jourservice / jourbil

Vår 24h jourservice i Umeå – en trygghet för yrkestrafiken

I Umeå är vi ledande inom 24h jourservice för lastbilar, släp och trailers. Oavsett tid på dygnet står vi redo att snabbt och effektivt hjälpa dig med eventuella problem på vägen. Vår jourbil är alltid bara ett samtal bort, och vår hängivna och kompetenta personal strävar efter att ge dig bästa möjliga service när du behöver det som mest.

Snabb och tillförlitlig jourhjälp

När du befinner dig i en svår situation med din lastbil, släp eller trailer, kan varje minut känna som en evighet. Vi förstår detta och det är därför vår jourbil är utrustad med senaste teknik och allt nödvändigt verktyg för att utföra de flesta reparationer direkt vid vägkanten. Våra erfarna tekniker kan snabbt identifiera och lösa problemet så att du kan komma tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Vi vet att ditt fordon är avgörande för din verksamhet, och vi arbetar effektivt för att minimera förseningar. Vårt team är utbildat för att hantera en mängd olika situationer och fordonstyper, vilket innebär att vi kan erbjuda en tjänst som inte bara är snabb, utan också tillförlitlig.

Tillgänglighet 24h

Som en del av vår strävan att ge bästa möjliga service, erbjuder vi 24h jourservice. Vi vet att problem med lastbilar, släp och trailers kan uppstå när som helst på dygnet, och vi är här för att hjälpa till när det händer. Vi har en jourbil som är redo att rycka ut, oavsett tid. Dock har vi bara en bil, så vi kan inte garantera hjälp, men vår målsättning är att finnas till hands.

För oss handlar det om att ge dig tryggheten att veta att vi finns där när du behöver oss mest. Vi strävar efter att vara mer än bara en serviceverkstad – vi vill vara en pålitlig partner för alla dina vägbehov.

Oavsett om du är baserad i Umeå eller bara passerar genom, kan du lita på vår 24h jourservice för att ge dig den hjälp och support du behöver. Vi är här för att se till att ditt fordon håller sig på vägen, oavsett tid på dygnet.

Ring vårt journummer 070-677 10 44 så hjälper vi er!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2